Om oss

Historien
Evavolds maskin as ble etablert i 1976 med Ivar Evavold, Knut Magne Evavold og Sigmund Harsjøen i styret. Før det hadde Ivar Evavold, daglig leder, drevet firmaet som personlig bedrift fra 1965-1976.

 

Det hele startet med traktorkjøring for bønder og skogeiere i distriktet. Og snørydding med Massy Ferguson og frontmontert Kometsnøfres ble tidlig tatt i bruk. Ivar har mange kalde opplevelser med den kombinasjonen.

På 1970 og 1980 tallet drev bedriften mye med bakkeplanering og nydyrkning for landbruket, men dette markedet har nesten helt forsvunnet.

 

I dag
Fra 90-tallet og frem til i dag har det meste dreid seg rundt tomting for privat og næringsliv, hyttetomter, fremføring av vann og avløps- anlegg, samt vegbygging.

 

Bedriften har fortsatt virksomheten med frontmonterte snøfresere, men i en mye varmere og større skala. Vi står derfor sterkt rustett mot en ny snørik vinter. Utstyret egner seg meget godt til gjenåpning av veger og større plasser. Fresen vi nå benytter sammen med vår hjullaster er en Øveråsen unite totrinnsfres med stor kapasitet.

Bedriften består pr. dato av tre medarbeidere;

Vi er behjelpelig med det meste innen anlegg fra smått til stort, leverer matjord, grus og andre fyllmasser. Ved tomting i fjellmasser er vi godt rustet med maskinmontert meisehammere slik at sprengning ofte kan utelukkes.

For snørydding har vi bra med utstyr til å takle de fleste utfordringer, til snørydding på trange plasser har vi en minishovel som er veldig manøvrerbar, den trenger bare 1,65m brede og helst 2,10m høyde for å ta seg frem. Høyden kan justeres ved spesielt krevende oppdrag ved å ta av hytten.

Image

About Us

Transland is the world’s driving worldwide coordinations supplier — we uphold industry and exchange the worldwide trade of merchandise through land transport.

Contact Info

Rock St 12, Newyork City, USA
(000) 000-000-0000
info@modinatheme.com
Week Days: 09.00 to 18.00
Sunday: Closed
Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg optimal visning

Mer informasjon